Heräsin hyvällä tuulella ja täynnä energiaa. Aamusuukot miehen kanssa, lasi mehua, vaatteet päälle ja koirien kanssa puistoon aurinkoon. Koirat juoksivat, kaivoivat kuoppia, hakivat keppejä ja nauttivat. Niinkuin minäkin.

Sitten kotiin, suihkuun, aamiaiselle. Päivän Hesari, meikkausta, vaatteet ja kaupungille.

Suunnittelemme keittiöremonttia ja suuntasimme ensin keittiöliikkeeseen. Tiedämme jo millaisen keittiön haluamme, tarvitsemme lähinnä pientä fiksausta (keittiömme pienestä koosta johtuen, paljon pitäisi saada mahtumaan pieneen tilaan) sekä hinta- ja aikatauluarviota. Uusimme myös keittiön lattian. Muttamutta... liike olikin mennyt poikkeuksellisesti 2 tuntia aikaisemmin kiinni. Ensiviikolla paremmalla onnella.

Sieltä matkatoimistoon. Suuntaamme talven aikana Intiaan. Lähinnä Goalle, mutta kiertomatkamahdollisuuskin kiehtoisi kovasti. Odotusaikana meitä "viihdytti" kiljuva ja huonokäytöksinen kakara. Olisin niin toivonut vanhempien puuttuvan lapsensa käytökseen muutoinkin kuin hakemalla toimiston toisesta suunnasta lapsen aina uudelleen ja uudelleen sinne heittämät kenkänsä. Ja kummastutti suuresti, eikö heitä haitannut lapsen kimeä kiljunta niin että olisivat siitä lapselleen huomauttaneet. Tai eikö edes voinut ottaa kanssaodottajia huomioon... Varasimme matkan alustavasti, ja juuri sopivasti, sillä haluamaamme ajankohtaan oli enää muutama paikka koneessa jäljellä. Kiertomatkan varmistuminen odottaa vielä itseään, mutta onpa nyt sitten varmistettu että päästään talven keskeltä Intian lämpöön. Eiköhän se aika kulu, vaikka 2 viikkoa samassa kohteessa oltaisiinkin, jos kiertomatkalle emme jostain syystä pääse. Hello India, here we come :)

Sitten Stockmannille, mistä löytyikin molemmille oivat kengät kesäksi retkeilyyn ja lenkkeilyyn. Näiden kanssa ei tarvitse kävellä kesäkuumalla varpaat hiestä märkänä. Pikkuliikkeestä ostin kaksi taulua, joita olikin jo odoteltu. Vielä kun saadaan porakone lainaan niin saadaan ne jopa paikoilleen näihin kiviseiniin.

Ravintolassa mozzarella-tomaattikanaa valkosipulikastikkeella ja ah, jääkylmää siideriä. Sokoksen kosmetiikkaosaston kautta kotiin.

Koirien kanssa lenkille, pieni hengähdys ja kohta päästäänkin saunavuorollemme :) Aikani jaksoin kitistä siitä että saunavuoro on juuri lauantai-iltana, kun en koskaan saunan jälkeen jaksa enää lähteä mihinkään. Sittemmin kokemukset on osoittaneet, ettei meillä saunaa kummempia rientoja taida lauantai-iltaisin ollakaan... Parikymppiset keski-ikäiset :P

Saunan jälkeen on vielä luvassa hartiahierontaa, Menolippu-lautapeliä (suosittelen, siihen voi tosin jäädä koukkuun...) ja herkkua, jalapenopopperseja ja lisää kylmää siideriä :)