Asunnosta saimme vastatarjouksen, johon vastinetta mietimme viikonlopun yli. Myyjät tahtovat rahaa enemmän kuin kuuluisi, me emme tahdo maksaa todellista arvoa enempää. Soudetaan ja huovataan nyt eestaas, jospa se kompromissi saataisiin aikaiseksi.

Olen jo mielessäni sisustanut asunnon. Viimeyönäkin näin unta seinien maalauksesta -ainoa josta miehen kanssa joudumme enemmän keskustelemaan. Muuten makumme on varsin yhtäläinen. Tosin maalaamisessakin uskon miehen pienen vastarinnan johtuvan enemmän laiskuudesta. Hän mieluiten teettää asiat toisilla (eli "ulkoistaa", omien sanojensa mukaan), mikä jossakin suhteessa onkin ihan fiksua, mutta maalaus on niin simppeliä kuitenkin, että siihen ei maksullista työvoimaa tarvita kun sen voi hoitaa ihan hyvin itsekin. Ja vihreää hän ei kuulemma halua seiniin, mistä myös keskustelemme, sillä -lyhyesti- minä haluan :) . Meillä on täällä nykyisessä yksi hallitseva seinä kauniin oliivinvihreä minkä ansioista hänen mittansa vihreän suhteen on tullut täyteen. No, you win some, you lose some...

Sitten minä haluaisin liskon. Sellaisen gekkon. Tai siis kaksikin. Toisilleen kämppiksiksi. Olen halunnut jo pitkään, täällä tilanpuute vain on estänyt uudet lemmikit. Ja mies, tietenkin. Tai jos ei liskoja niin sitten sammakoita, myrkkynuolisammakoita. Yllätys, mies on niitäkin vastaan. Ei halua minkään sortin ällöttäviä (?) eläimiä meille. Kertoo lisäksi kauhujuttuja siitä kuinka ne pääsevät terrariostaan pakosalle... Hmm... pitäisiköhän puhua ääneen isoista hämähäkeistä, jospa sen jälkeen gekkotkin olisivat muuttaneet muotoaan vähän mukavampaan suuntaan ;) . Hän itse haaveilee akvaarionsa laajennuksesta. Kieltämättä tuo pieni purkki (100l) on minunkin mielestä syytä vaihtaa isompaan, on sitten kaloilla (7 + monni) enemmän tilaa uiskennella :)

Päätähtenä on asunnon lisäksi kuitenkin hevonen. Haave lapsuudesta saakka. Vielä ei ole kohdalle osunut sellaista, jonka perään edes soittelisin. Mikä oikeastaan on hyvä, saa rauhassa hoitaa muuton ym. ensin. Sen jälkeen voi sitten rauhassa perehtyä löytämään Sen Oikean.