Tämän päivän posti toikin jotain enemmän kuin yllättävää; vauvalehden! Siis ihan oikeasti. Näytenumeron. Ketähän tästä nyt kiittäisi...

Uteliaana tietysti selailemaan, mutta kantta edemmäksi en päässyt ilman että alkoi jo tympiä. "Apua, lapseni nipistelee". Mitä paniikinaihetta siinä on? Mitä jos vaikka kieltäisi lasta tekemästä niin... Onko tosiaan niin, että alkeellisimpiakin juttuja ei aikuiset osaa itse ratkaista, vaan tarvitaan lehtiartikkeli sitä varten. Vai onko lehden toimituksella sitten vaan pulaa jutunaiheista, vai mistä on kyse?

Tiedän, että haluan joskus lapsia. Kaksi, ellen kolmekin. Alle kaksikymppisenä mietin, että kun pari vuotta olisi opiskellut, olisi lapsi jo ihan tervetullut. Siinä vaiheessa elämää sitten mietin, että jos kuitenkin hoitaisi ensin opinnot loppuun. Nyt kun opinnot on loppusuoralla, on lähinnä sellainen olo, että ei lasta vielä aikoihin. Sanomattakin selvää, että biologiset realiteetit eivät loputtomiin odota, mutta koska sitä oikein on valmis lapseen, lapselle äidiksi?

Näistä lehdistä puuttuu enää täsmätesti siihen... "Onneksi olkoon, sait 18 pistettä, olet valmis äidiksi 6-12kk kuluttua" tai "Sait 3 pistettä, sinusta ei koskaan tule äitiä. Hanki marsu".

Joo.